RETOURNEREN

Het retourneren of ruilen van uw aankoop bij onlinevloerkleden.com is mogelijk binnen 14 dagen na levering en volledig gratis. In principe heeft u dus 14 dagen om te beslissen of u tevreden bent met het artikel. onlinevloerkleden.nl garandeert dat u voor alle geretourneerde artikelen uw geld terugkrijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie geretourneerd worden. Dit houdt in dat de artikelen ongebruikt zijn en, voor zover mogelijk, in de originele verpakking worden geretourneerd.

Indien u de artikelen wilt retourneren of ruilen, kunt u kiezen om de artikelen naar ons terug te sturen of deze in de showroom af te leveren. Als u het artikel wilt ruilen, betaalt u geen kosten voor de retourzending. Wanneer de artikelen aan ons worden geretourneerd, storten wij het aankoopbedrag en de kosten voor de retourzending binnen 14 dagen, nadat wij de goederen in goede staat hebben ontvangen, aan u terug op het door u aangegeven rekeningnummer. De kosten voor de retourzending zijn dus voor rekening van onlinevloerkleden.com

Indien er een artikel verkeerd is geleverd door onlinevloerkleden.com betalen wij zowel de kosten van de retourzending als de verzendkosten van de nieuwe levering.

Speciaal bestelde en op maat gesneden producten kunnen niet worden geretourneerd.